Promovare pentru Delta Dunarii

Destinaţia turistică Delta Dunării va fi mult mai accesibilă pentru turiştii străini odată cu semnarea parteneriatele dintre Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării/Asociaţia Patronatului în Turismul din Delta Dunării/Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi cunoscutul operator de turism TUI.

„Anul trecut am contractat 30.000 de locuri de cazare pentru turişti străini în România. Acum odată cu acest parteneriat totul va deveni mult mai simplu pentru cei 15 agenţi de turism cu care am semnat deocamdată, pe zonele Crişan, Mila 23, Sfântu Gheorghe “a declarat ieri Iulian Beiu - Contracting Manager Hotelbeds România & Moldova.

La conferinţa de presă prilejuită de acest eveniment au mai participat Corina Martin – Preşedinte Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării/Preşedinte Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România;

Daniel Ilusca – Preşedinte Asociaţia Patronatului în Turismul din Delta Dunării

Dragoş Gociman - Vicepreşedinte Asociaţia Patronatului în Turismul din Delta Dunării.

„Parteneriatul nu poate fi decât benefic pentru brandul turistic Delta Dunării, un brand ce anul trecut a crescut foarte mult, a fost atractiv pentru turiştii romani şi străini “a declarat Corina Martin.

„Este un pas deosebit de important, deoarece până acum am lucrat cu agenţii de revânzare, acum am făcut pasul către un mare operator aşa cum este TUI, şi acest lucru se va simţi cu siguranţă “a spus Dragoş Gociman.